Enjoying life

dreainla

Siden jeg har overøst dere med masse bilder de siste dagene, blir det bare ett nå. Og det er egentlig bare for at kabelen til kameraet har blitt ødelagt, så jeg får ikke lagt over bildene før jeg har kjøpt meg en minnekortleser. Bah. Kjedelige greier. Men ellers er alt fremdeles topp her i U, S og A, selv om jeg er litt småflau over en filmsnutt som ble postet på Nettavisen. Jeg var nemlig litt champagnebrisen… Fnis. Ohwell. Jeg var i det minste veldig glad. Da får det gå! Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn. Jeg er supersliten, haha. Tar på å være på topp! Hugs.

Del

2 Kommentarer

    • Drea
      februar 23, 2015 / 18:45

      Hahahaha! Jeg var i alle fall blid. hahaha, huff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.