Drea goes to Hollywood

goestola4

goingtola3

I natt døgna jeg, men det var ikke helt uten grunn. For dere skjønner, jeg er helt håpløs når det kommer til pakking før reise. Jeg utsetter det til klokka har passert åtte kvelden før jeg skal reise – og denne gangen skulle jeg ta fly fra Værnes klokka 06.15 morgenen etter… Derfor ble det null søvn på meg i natt. Men, det er jo ikke så nøye, når flytur nummer to, som er fra mellomlandingsflyplassen i Amsterdam, varer i hele 11 timer. Da kan dere kanskje gjette hvor jeg skal? Det stemmer det. Jeg skal til USA. Jeg skal til LA! Hollywood, dere! HOLLYWOOD! Sånn helt plutselig. Life has it´s funny ways…

I LA skal jeg treffe masse spennende mennesker, gjøre masse morsomme ting og være med på et stort og spennende event. Hvem og hva skal dere selvfølgelig også få vite, men litt nysgjerrige skal dere få lov til å være enda en stund. Jeg kan røpe at det ikke bare er en vanlig ferietur med sightseeing og strandliv i alle fall – selv om det selvfølgelig blir digg med sol, 25 varmegrader og ferie og! Muhahaha…

Nå har jeg kommet meg til Amsterdam, og om ikke lenge starter den eviglange turen over dammen. Flaks for meg at jeg er stuptrøtt, så kan jeg forhåpentligvis sove vekk mesteparten av den, og vips! så er jeg plutselig i LA. Det føles egentlig ganske uvirkelig. Jeg visste ikke at jeg skulle på denne turen før fredag, lissom. Og nå er jeg på vei til de derre bokstavene i den derre bergveggen som jeg har sett på tv så mange ganger. Jeg gleder meg litt, jeg… Fnis. Oh. Nå boarder vi. C ya!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.