Chill søndag før ei spennende uke

webcamdrea1

webcam2

Da var man altså hjemme igjen, da, og jeg har inntatt sofaen for å bare chille litt i noen timer. Må liksom ta igjen litt søvn etter ei helg med Vilja, haha. Hun våkner ekstra tidlig når hun er hos meg (typ før seks!), og i natt ble hun sjuk i tillegg, så søvnen ble så som så. Da er det godt å sette på rolig musikk og ta en cowboystrekk på sofaen når man kommer hjem og ting bare er stille og kjedelige uansett. Men uka som kommer, blir alt annet enn kjedelig. Jeg skal nemlig på reise! Mer om hvor jeg skal og hva jeg skal kommer selvfølgelig seinere. Jeg gleder meg mer enn jeg har gledet meg til noe noen gang, omtrent! Iiiik! ♥ Oh! 

Del

3 Kommentarer

  1. februar 15, 2015 / 19:36

    So lovely pictures

  2. februar 15, 2015 / 23:35

    En cowboystrekk på sofaen skal ikke undervurderes! Må være det deiligeste jeg vet! Håper du får en fin uke :)

  3. februar 15, 2015 / 23:55

    Cowboystrekken er fantastisk – mine pleie somregel og bli ei heile nattssøvn… Litt for glad i sofaen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.