Easyfit Heimdal

easyfit1
easyfit3
apedame1

Tre bilder fra dagens trening på Easyfit Heimdal. Nå har jeg både vært på Ila, Byåsen og Heimdal, og senteret på Heimdal er min favoritt så langt! Der hadde de alt man trenger. ALT. Jeg savna ikke noe som helst, jeg. Senteret på Byåsen er også veldig bra, og omtrent nærmeste nabo, så der kommer jeg nok til å henge en del. Jeg har endelig kommet godt i gang med treninga igjen, etter dden ufrivillige lange pausen min. Det er utrolig digg! Woopwoop!

Del

4 Kommentarer

 1. januar 17, 2015 / 21:23

  Ser bra ut!

 2. Linnj
  januar 18, 2015 / 20:46

  Hei Drea,
  EasyFit Heimdal ser jo helt rått ut! Jeg trener på 3t i dag, men har vurdert å skifte til EasyFit da jeg også bor i strøket og prisen er så god! Men jeg er redd for at det blir en nedtur i forhold til alt jeg kan få på de ulike 3t-sentrene. Det virker som du trener mye det samme som meg, altså tung styrke. Har de det viktigste utstyret på EasyFit Byåsen, og er det ofte mye folk der? Kan du ikke ta noen bilder derifra også neste gang du er der? :)

  • Drea
   januar 18, 2015 / 20:56

   Heisann! Jeg SKAL faktisk ta endel bilder på Byåsen neste gang jeg er der! Fyker rundt og tar bilder av alle sentrene for øyeblikket. De blir lagt ut på EasyFit sine sider etterhvert! :) Og ja – jeg syns så absolutt EasyFit har det viktigste utstyret også på Byåsen. Jeg hadde aldri valgt et dyrt abbonnement på 3T foran EasyFit! :)

   • Linnj
    januar 18, 2015 / 21:29

    Herlig, da gleder jeg meg til neste innlegg om dette/de nye bildene på nettsidene til EasyFit.
    Tenker å ta en tur innom en gang de har åpen dag for å sjekke :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.