Sit down and breathe

stampbad

Etter at jeg kom hjem fra Cannes-turen, har egentlig alt gått i ett. Uka etter jeg kom hjem ble brukt på å flytte ut fra huset jeg leide på Frøya, og flytte alle tingene mine til garasjen til mamma – hvor de fremdeles står nå og. Jeg flytter jo som nevnt til Trondheim etterhvert, men siden jeg ikke har et sted å bo der enda, så bor jeg hjemme hos mor og mannen for en stund. (Den største fordelen med det er selvfølgelig fri tilgang til jacuzzien, ref. bildet. Og gratis tak over hodet. Og middag servert! Hoho.) Så kom Vilja hit, og vi hadde en fin innehelg i høststormen, og først i dag har jeg fått satt meg ned og roet kroppen noen hakk. Deilig. Men ja, altså, derfor kommer innlegget fra Cannes først nå i morgen eller noe. Bilder og litt stories! Det blir, det blir. Enn så lenge får dere glo på rævva mi! Enjoy. Hoho. Ciao!

Del

1 Comment

  1. mai 12, 2016 / 20:59

    Tinha mesmo já ar de aquilo que é benzódeus!Mas li o artigo na porcaria de revista que se devia de intitular a Visão Curta, com tdo o respeito pelos miopes que também sou, e a Mané também tinha um ar.ihnoz…beijos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.