Blå himmel og rosa blomster

summerdrea2

dreabwwwww

lysere

Siste fra Instagram. I alle fall de to første. Det siste er ikke på Instagram. Men samme. Dette er fler bilder fra Kristiansandhelga. I morgen er det klart for mer reising. Jeg, mamma og Vilja kjører til Molde for å være med i konfirmasjonen til ett av søskenbarna mine. Jentetur med hotellhelg i Molde! Denne gangen får ikke Gizmo være med. Han får bli hjemme. Jeg gleder meg i alle fall veldig til Viljatid igjen. Viljaklem hjelper på det meste. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. mai 15, 2014 / 11:16

  Hadde de sånne busker i Kristiansand? Nu? Hærregud. Nydelig! Liker sminken på disse bildene. :)

  • Drea
   mai 17, 2014 / 09:44

   Ja! :O Jeg elsker slike busker. Synd de ikke finnes her jeg bor. :b

 2. juli 13, 2014 / 01:09

  Fantastiske bilder av deg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.