ViljaPilja

viljahøstbildegammelt cuteeee viljapilja cutiepie søtestiverden

En hel masse gamle Viljabilder – igjen. Jada, jeg vet, det blir kanskje litt mye. Men bilder er greit å ha, og Vilja er vakker som alltid. I helga tar jeg turen til Kristiansand for å spille litt poker igjen, men jeg har faktisk lagt igjen kameraet hjemme. Jeg gadd rett og slett ikke ta det med, men angrer nå med en gang. Jeg har jo aldri vært i Kristiansand før! Hadde vært greit med noen bilder derfra. Kanskje jeg skal kjøpe meg engangskamera og bare levere inn i en fotosjappe så fort som mulig, og få bildene digitalt? Går det? Det skal jeg jammen sjekke ut. Gøy med gammeldags engangskamera og!

Anyways, håper pokeren går min vei. Blir dritgøy å spille live igjen uansett! Dessuten kommer masse andre kjentfolk også, så det blir hygge. Skal prøve å fikse bilder på en eller annen måte, så kommer det nok et innlegg fra Kristiansand og! Hugs! 

Del

3 Kommentarer

 1. fiona
  mai 1, 2014 / 15:49

  Du har vel En telefon du kan bruke vel ? Hvils ikke har du Fionamor

  • Drea
   mai 1, 2014 / 17:39

   Telefonen min er full, treigest i verden OG knust. Så den er litt kjip. Men ja, du må ta bilder! :D Også må jeg sniklåne kameraet ditt og! ;)

 2. Torunn
  mai 1, 2014 / 21:58

  Telefon på skjenk der, altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.