Neon yellow

neon3shoes neon

Dagene flyr faktisk avgårde for tiden, selv om jeg gleder meg til fredag som om jeg var fem år og det er julaften. I går tok jeg en snartur til Trondheim, kun for å være sosial og spille nettpoker sammen med to hyggelige karer, og i dag har dagen gått bort til jobb, trening, bilderedigering, og enda litt mer nettpoker. Det er jo NM snart, så man må jo varme litt opp. Så her kommer noen bilder fra her om dagen, siden jeg ikke har hatt tid til å ta noen bilder overhodet i det siste. Og nå er jeg stuptrøtt, og det er sent nok til at jeg burde ha vært i seng for minst en halvtime siden, så nå stikker jeg til sengs! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.