Happy sunday

morgentrim2trening1 trening2treniiiin-gsliiitenmorgentreningfrokostfruktbordetfruktfat

God morgen! Her kommer enda litt fler bilder fra helga. Dette er altså søndagen vår. Vi startet dagen med trening på Maxtrim, og dro direkte dit til hotellfrokosten. Og om du ikke blir sulten av å se på disse matbildene, så er det noe feil med deg. Det var en fantastisk god frokost, kanskje spesielt siden Nora, som jo driver og utdanner seg til å bli personlig trener, pisket meg på gymmet til musklene mine ikke engang klarte å ta en eneste pushup til slutt. Jeg ble så sliten at jeg bare datt rett i bakken, som du kan se på bildet oppe her. Det var klin umulig å komme seg opp igjen altså. Da vet man at det er tomt. Og jeg kan love at det kjenens nå. Men ikke mer enn at jeg har store planer om en tur til Maxtrim også i dag! Men først – jobb. Hugs. 

Del

4 Kommentarer

  • Drea
   mars 24, 2014 / 07:17

   Takk! <3 Glad i deg og, fine du!

 1. mars 24, 2014 / 11:30

  Eyy Fitness-Drea jo! Får jeg en PT time i Dublin eller? :)

  • Drea
   mars 24, 2014 / 13:00

   Tipper det blir du som må gi meg en PT-time! Haha! :D Men trening blir det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.