Rosabloggen

råsa1

Hurtigretusjert. Jada, jeg vet det ikke ser superbra ut, men jeg orka ikke bry meg.

Et rosabilde retusjert alt for fort i Photoshop. Burde selvfølgelig tatt meg tid til å gjøre det ordentlig når jeg først er i gang, men det tar rett og slett for lang tid til at jeg har tålmodighet til å gjøre det om dagen. Så da ble det «kattevask» istedet. Og rosa er det, så da er det greit. Jeg har faktisk brukt Viljas gamle sånn… Gardingreie (hva heter det?) til bakgrunn. Slengte den over tv´n, satte en stol på stuebordet med kamera plassert oppå, tok fatt i selvutløseren og vips! Bilder av meg selv med rosa bakgrunn. Haha, løsningsorientert er jeg i alle fall, det skal jeg ha. Selv om jeg er lat når det kommer til etterarbeidet. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.