Music tee

heispeil

Tjohei! To ikke helt nye bilder av meg selv i dag, siden jeg egentlig bare er opptatt med å trene og jobbe om dagen. Jeg har satt i gang med en fireukersplan både med tanke på trening og diett, og skal virkelig se resultater innen det blir poker-NM i Dublin! Håper jeg, i alle fall. Startet uka med å skade albuen og få igjen den jævla lårstrekken jeg har slitt med i flere uker, da. Så helt optimal start ble det kanskje ikke. Men det skal ikke stoppe meg. Hey ho, lets go!

Del

2 Kommentarer

 1. mars 13, 2014 / 18:46

  Hei hei:) Først, morsomt innlegg over. En homo er like bra props som en veskehund. (ler)
  Men jeg lurer på hvilken hårfarge du har brukt for å oppnå en slik brennende orange nyanse, digger det!:)

  • Drea
   mars 13, 2014 / 18:53

   Takk for det! Nei, si det. Nå har jeg plutselig brunt hår igjen, så nå husker jeg jo ikke hvilke farger det var… :b Haha! Men tror jeg blogga om det litt lenger bak i arkivet her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.