Eyebrows

heh2 heh
Hurra, plutselig fornøyd med brynene mine igjen! Sykt som de varierer. Jeg prøver jo å nappe dem likt hver gang, men… De varierer svært mye allikevel. De har lenge væt ganske stygge nå, så derfor er gleden stor når jeg endelig syns de er fine igjen. Assa, uten å høres ut som verdens mest overfladiske råååsablogger da lizzm, men bryn er så viktig! Jeg har aldri sett en person med stygge bryn være pen. Har man stygge bryn, ødelegger det seriøst hele trynet. Det er den brutale sannhet, lissom. Hmm, tror kanskje jeg skal operere nesen. Og fylle på leppene med litt restylane. Og botox i panna. Neida. Kødda. Eller… joda. Restylane har jeg faktisk veldig lyst til å prøve. True story. Men operasjon skal jeg holde meg langt unna, altså. Det er et løfte. Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. mars 7, 2014 / 12:34

  Jeg er enig! Bryn kan gjøre en person fantastisk pen :)

 2. mars 7, 2014 / 13:49

  Kjempefine bryn! Enig med deg, det har mye å si.

 3. Bjørg
  mars 9, 2014 / 00:01

  Resylane i leppene er etter min mening langt fra pent. Selv om jeg er veldig glad i fugler, og ivrig hobbyornitolog, så klarer jeg bare ikke å se NOE som er fint med at vi mennesker skal ha andenebb…

  • Bjørg
   mars 9, 2014 / 00:02

   Restylane, ikke resylane… :-)

   • Drea
    mars 9, 2014 / 08:29

    Hehehe, nei, det er mye av det som ikke er pent overhodet. Det er jeg helt enig i! Så jeg skulle aldri gått overboard med det, om jeg først skulle tatt. Det finnes eksempler hvor det faktisk ser bra ut. :) Men er det unødvendig? Helt sikkert. Og allikevel har jeg lyst på… :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.