Pics of today

te2 dreapåtur speltlompe2

Tre bilder fra dagen i dag. Og bilder som egentlig kan representere resten av helga også. Favoritt-te, tur med Gizmo og til slutt; helgekosen. Speltlomper med et tynt lag lettsmør og sukrin. Dødsgodt, uten å skeie totalt ut i helga. Jeg hadde egentlig lagt planer for både i dag og i morgen, men så ble det plutselig ingenting av noen av dem. Så da blir det stille og rolig helg her i huset. Trening, Gizmo, tv. Sove lenge også kanskje, for en gangs skyld! En like spennende helg som alltid, med andre ord… Vel, det går greit denne gangen, faktisk. For neste helg reiser jeg til Oslo for å delta på gratis-NM i poker og Vi Menns pokergalla! Det har jeg gledeg meg ekstremt lenge til! Da skal jeg ta masse, masse, masse bilder også, så dere får et lite innblikk i pokerverdenen. Jeg gleder meg veldiiiiig. Hugs! 

Del

2 Kommentarer

 1. februar 22, 2014 / 03:32

  Du tar så fine lyse bilder :D Blir god stemning av bloggen din :D Håper du vinner masse i poker neste helg :D Tvi tvi :D

  • Drea
   februar 22, 2014 / 08:04

   Er veldig glad i lyse bilder, hihiii! :D Ja, håper jeg vinner noe, men er ikke pengepremier da – er ting og tang! :D Siden det er gratis-NM! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.