Valentines

viljafin

14. febaruar. Valentinesdagen. En dag hvor det blir mer negativt fokus enn positivt, en dag hvor skuffelser er større enn de vanligvis er og en dag hvor de ensomme og triste blir enda mer ensomme og triste. Buhu. Neida. Joda. Neida. Jeg skal i alle fall bruke dagen på å hente min kjæreste Vilja, og sammen skal vi sitte i sofaen og kose oss med barne-TV og smågodt. Jeg har ingen blomster, men kanskje skal jeg kjøpe inn en orkidé å slenge på bordet – nå når jeg først kommer på det, mener jeg. De er jo fine, og litt pynt skader aldri. Jeg håper i alle fall jeg og Vilja får en finfin helg, på tross av at jeg er sliten og ikke i toppform om dagen. Og dessuten kommer House of Cards i dag – hele sesong 2. Da har jeg nok å holde på med på kveldstid og. Smågodt og House of Cards. Ohyes. I helga skal jeg unne meg litt godteri og. Ikke mye, men litt. Treninga skal jeg selvfølgelig ikke droppe av den grunn. Rart det der. Etter en dag uten trening, føler jeg meg skikkelig crap – selv om jeg vet at kroppen trenger restitusjonsdager og. Ohwell… Nå har jeg bablet nok uten særlig sammenheng, så… God helg! Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. februar 14, 2014 / 12:16

    Har det på akkurat samme måte med trening. Føler meg frisk og fin med EN gang etterpå, og crap hvis jeg trener mye en periode og lar være en dag. Rart det der!

  2. februar 15, 2014 / 20:16

    God helg!=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.