Lunsj

bloggdrea1 lunsjen
Mamma spanderte lunsj i dag, noe som selvfølgelig er veldig hyggelig! Det er godt å sitte og prate litt med mammaen sin på kafé i blant. Det er dessuten sol og skikkelig vårvær, og jeg kjenner det påvirker humøret positivt. Ja takk til mer sol!

I dag stod jeg forresten opp klokka 08. På en lørdag. Helt uten grunn, egentlig. Så da kom jeg meg på trening før klokka 09. Det var dritgodt (faktisk!), men er jo litt kjipere resten av dagen. Hva skal jeg gjøre nå, lissom? Må jeg rydde eller noe da? Blæh. Det frister ikke noe særlig. Jeg regner med jeg havner på treningsstudioet for andre gang i dag før huset er rydda og shina… Eller kanskje jeg bare skal skjerpe meg, rydde huset og holde kjeft. Det er også en mulighet! Ha en fin lørdag!

Del

2 Kommentarer

 1. februar 8, 2014 / 15:27

  Wow, pen jente! Og så fantastisk fint hår :-) Nå minte du meg forresten på at jeg også egentlig burde rydde huset. Jeg velger og heller holde kjeft og reise til pappa på gratis middag!

  • Drea
   februar 8, 2014 / 16:57

   Dro til mamma på gratis middag jeg og… :b Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.