Superpappaen

pappatilblogg

Gamle bilder. Meg, tvillingbror, storesøss og superpappa. Verdens snilleste mann! Av og til tenker jeg på hvordan livet mitt hadde vært om han var her. Jeg tror det hadde vært ganske annerledes, faktisk.Veldig merkelig å tenke på. Men nå skal ikke jeg begynne å jatte om det, altså. Ville bare dele disse fargerike, fine bildene som jeg fant i et album hjemme hos farmor på Steinkjer. Tror farmor hadde en superfotograf i seg. Elsker fargeeffekten hun har fått til på disse (selv om det høyst sannsynlig var tilfeldigheter som fikk det til, og ikke henne bevisst), og jeg fant også et bilde med dobbeleksponering av henne og farfar som jeg digga skikkelig. Haha! Jeg, som er over snittet glad i bilder, elsker selvfølgelig å bla i gamle fotoalbum. Det kan jeg gjøre i timesvis. Musikk, gamle fotoalbum og litt rødvin hadde sikkert vært en perfekt egokveld for meg! Drea på date med seg selv. Det skal jeg jammen gjøre en kveld. Uten datamaskin, tv og telefon. Ordentlig retro. Meg, vin og gamle fotoalbum.

Del

1 Comment

  1. Annemarie
    januar 7, 2014 / 14:12

    Så fine bilder! Etter at farfaren min døde, var jeg og broren min hos farmor og så gjennom gamle lysbilder (apropos retro :P), og fikk noen bilder hver oss som vi hadde lyst på. Har to fine bilder av farfar og meg på rommet mitt nå, og setter veldig pris på de :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.