Favorittfrokost

frokost

En stor del av det jeg fortiden holder på med for å bli…. vel, «frisk», er å ha struktur i livet mitt, som det så fint heter. Jeg skal sove, spise og trene regelmessig. Aller helst til nesten nøyaktig samme tidspunkt hver dag. Struktur er jo kanskje ikke en av mine store styrker, men må man, så må man. Så derfor har jeg fått meg en favorittfrokost. Den er superrask å lage, den er billig og jeg har alltid både knekkebrød og tunfisk stående i skapet. Er det mat som holder seg lenge, så er det jo kenkkebrød og hermetisk mat. Og ikke minst; det er billig. En boks med tunfisk koster 4-5 kroner. Det er ikke verst for sunn og god mat, altså! Nomnomnom.

Del

1 Comment

  1. november 15, 2013 / 10:10

    Er så viktig å få inn struktur, spesielt når man ikke til perioder har det så bra. Ser det selv, og da er det veldig godt å ha gode og billige alternativer til frokost, ikke minst raske :D

    Jobber sterkt med å få struktur på mitt eget liv, men det er en lang vei å gå, men det kommer seg nok etter en god tid med jobbing :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.