Setback

dreasommer

Det er merkelig hvordan jeg med en gang tror at en forandring er varig, på tross av at jeg gang på gang må innse at sånn er det faktisk ikke. Glede, sommer og sol kan ikke vare for evig, men lyspunktet er jo at det alltid kommer tilbake. På samme måte må jeg kanskje bare innse at mørke dager også vil komme tilbake, gang på gang på gang. Det finnes kanskje ikke trolldom og magi og raske løsninger, men mennesket kan heldigvis fly allikevel, ikke sant? Til og med jeg.

Del

1 Comment

  1. Linett
    august 28, 2013 / 22:14

    akkurat fått diagnosert bipolar selv. hurra!!!! men for å være ærlig, oppturene er så vært det. den kreative siden blir forsterket ganger 872947291310. faaaantastisk! de sier jo at det er noe magisk og mystisk over hjernekapasiteten i maniske perioder, at man ikke bruker 5 prosent – men 10 prosent. jeg tror på oss! hallelujah! (og jaaa, har min opptur nå.) men smiler med hjertet, er oppriktig LYKKELIG! så vet jeg, at jeg også vil være oppriktig DEPRIMERT, men hey – man lever da hvertfall et lidenskapelig liv. begynner å se på det som en gave, for hey, alle kunstnere gjennom tidene hadde og har det, jo. hjerte til deg fra meg! og tommelen opp på de gode dagene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.