Printed

oldone

 Modell: Julie Stølan

Et gammelt bilde av Julie, tatt for sikkert… Tja, to år siden. Jeg har ikke tatt i bruk kameraet så mye siden jeg la ned firmaet mitt, og jeg savner det veldig. Så nå er planen å komme i gang med litt fotograferinger igjen. Just for fun. Så om du ønsker å bli tatt bilder av (fashion/beauty-stil), så er det bare å rope ut. Eventuelt sende en mail. Jeg bor jo på Frøya, så Hitra/Frøya-området er best. Hender seg jeg er i Trondheim også, og i Oslo-ish – så det skader ikke å sende en mail om du ikke bor så øde som jeg gjør, altså. Anyways. Nå skal jeg gjøre meg klar til å fly hjem til Trøndelag med Gizmovalpen. Han er fremdeles verdens søteste. Jeg er forelska. Hugs!

Del

6 Kommentarer

 1. juli 10, 2013 / 22:15

  Hitra/Frøya er ikke akkurat i nærheten, men jeg bor jo egentlig i Oslo! Hvor mye skulle du hatt for det(, bare fordi det også burde tas i betraktning i tillegg til at det hadde vært supergøy)? :)

  • Drea
   juli 11, 2013 / 11:25

   Gratis, selvfølgelig! :) Tenker å finne et tema både med tanke på klær og sminke, og bare ha det veldig gøy! Og jeg er i Oslo-området rett som det er, så det skal vi da få til! :D

   • juli 12, 2013 / 15:51

    Jeg bor hjemme-hjemme i sommerferien (lettere med jobb her), men i August er jeg tilbake i Oslo :D Jeg er superinteressert! :D Det er bare å si fra når du er i Oslo og har tid og mulighet, altså :)

 2. juli 13, 2013 / 10:26

  Fint :)

 3. juli 21, 2013 / 22:12

  Hei Drea!

  Så flott at du har begynt å fotografere igjen. Jeg har nemlig 2 søte gutter som kunne tenkt seg å bli foreviget av deg :) Synes du tar helt vidunderlige bilder og du får en helt spesiell stemning som jeg rett å slett elsker! Den minste er litt liten enda så ikke gi deg igjen med d første…
  I mens skal jeg kose meg med å følge med på bloggen din og se på skjønne Gizmo.

  • Drea
   juli 22, 2013 / 19:08

   Jeg tar mer enn gjerne bilder av guttene dine vet du! :D Bare rop ut! Og takk! Det var fint sagt! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.