Trying to get fit

motivasjontrening1trenign2dreadreadreaaaaa

Nå er ikke jeg noen fitness-queen akkurat, men jeg syns (til tider) trening er gøy, og selvopptatt som jeg er så hender det jeg tar et bilde eller to av meg selv. Og her er altså noen bilder av treningsDrea. Jeg skal ærlig innrømme at det finnes dager hvor jeg hater trening. Virkelig hater trening. Som i går, da det gjorde så vondt å gjøre den siste repetisjonen på beinøvelsen jeg tok at jeg ropte «faen!»  høyt. (Var heldigvis alene der.) Jeg banner veldig sjelden, så at jeg sier f-ordet, sier faktisk ganske mye. Det gjorde vondt, jeg var sliten og lei og ville helst hjem til sofaen. Men jeg holdt ut. Eyes on the prize. Jeg har ikke som mål å bli noen fitness-queen, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke hadde syntes det hadde vært feil å fått frem litt magemuskler for eksempel. Det er jo gøy å se forandring på sin egen kropp. I fjorsommer veide jeg faktisk 12 kilo mer enn jeg gjør nå, men jeg kan ikke påstå at det har vært på grunn av trening og sunn slanking, akkurat. Det har bare blitt sånn av seg selv. Ubevisst. Og nå har jeg jo selvfølgelig blitt bevisst og. Nå tenker jeg mer over vekt enn jeg gjorde for 12 kilo siden. Rare greier. Oh well. Tom for ord. Hugs.

Del

1 Comment

  1. Sofie
    november 11, 2013 / 22:49

    Merkelig det der, men de påstår at man blir mer og mer bevisst sin egen kropp og vekt jo mindre man veier/slankere man er. Har følt det på samme måte selv også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.