Answers

Siden jeg uansett ikke får sove nå; her kommer svarene på spørsmålene jeg fikk inn i den fantastiske spørrerunden min (oh lord), selv om klokka er… natta.

Hva blir den neste tatoveringen din? Hvor lang tid lar du det gå fra du har fått ideen til et motiv til du faktisk får den foreviget i blekk? Jeg aner ikke hva som blir min neste, men at jeg skal ha fler er det ingen tvil om. Min neste skal i alle fall være på armen. Akkurat hvor på armen vet jeg ikke, men jeg tror jeg vil ha noe blomstergreier. Laget skikkelig fint. Og da skal jeg selvfølgelig på Onkel Henrys i Trondheim. Det er den sjappa med de flinkeste tatovørene i Norge, believe me. Og om jeg hadde hatt mulighet til å dra til Berlin, så hadde jeg dratt til Christin GloriousInk. Hun er helt fantastisk, og jeg elsker stilen.

Hva er din favoritthobby av de du har (trening, poker, foto osv)? Du kan bare velge én. Det er foto, det. Siden det ikke lenger er jobben min, så er det favoritthobbyen. Dessverre har det vært lite av det i det siste, og mer av poker. Haha!

Hvis du kunne fått en bok eller film inn på pensum for for eksempel elever i videregående skole, hvilken film eller bok ville det vært? Jesus. Det bør vel ha et budskap også, da? «Requiem for a dream», kanskje. En av mine yndlingsfilmer. Og bok… Vel, «Haikerens guide til galaksen», kanskje. Der får man jo svaret på meninga med livet. En sånn bok burde helt klart være pensum. 

Hvorfor har du valgt å kun ha Vilja i helgene? Æsj, jeg tenkte ikke på at dette spørsmålet kunne komme opp. Det er et ganske sårt tema. Det er ikke noe jeg har valgt, egentlig. Jeg vil mer enn gjerne ha Vilja minst femti/femti, men så var det jo jeg som flyttet. Og Vilja er ikke så glad i  forandringer. Derfor gjør jeg det jeg mener er til hennes beste. Snufs.

Hva synes du om puppene til Pamela Anderson? Har egentlig aldri studert dem noe særlig, men pupper er pupper, lissom. Jeg bryr meg svært lite. Silikon er ikke helt min greie, da. Og jeg har jo verdens minste pupper selv, så jeg bruker å si at jeg liker små pupper bedre. Sådetså.

Hva drømmer du om? Jeg drømmer om å leve resten av livet mitt så bra som overhodet mulig. Jada, jada, det er klisjé til tusen, og det er så kvalmt at jeg nesten spyr selv og, men… Hverdagslykke er ikke akkurat overvurdert. 

Hva får deg til å smile? Vilja får meg alltid til å smile. Det er egentlig mye som får meg til å smile, da. Det skal som regel ikke så mye til. 

Hva får deg til å gråte? Etter at jeg ble mamma så har jeg blitt veldig sippete om barn blir skadd eller dør i tv-serier. Jeg reagerer til og med på Grey´s Anatomy, lissom. Det er galskap.

Hvor er favorittstedet ditt i hele verden? Har egentlig ikke noe favorittsted, jeg. Jeg trives der det er sol og varmt og godt, og jeg er med mennesker jeg er glad i. 

Drømmereisemål? Jeg har alltid hatt lyst til Venezia. Og Paris, selvfølgelig. (Og jeg som ikke trodde jeg var særlig romantisk av meg…)

Hvor lenge har du drevet med fotografering? Siden 2009. Da ble jeg interessert i å fikle med kameraet for real.

Hvordan er det å bare være helgemamma for Vilja? Det er trist og rart å ikke ha hverdagslivet med henne. Det er rart å bare være… «Ferie». Håper det blir annerledes etterhvert, tho. 

Kan du fortelle om tatoveringene dine? Det kan jeg! Her er bilde av to av dem også. Jeg har fire tilsammen. De to andre er en Kaizersravn på ryggen (bilde finner du her) og en tribal foran nedover fra hofta. Ingen andre enn Kaizerstatoveringen min har noen spesiell betydning. Ugla er der bare for at den er søt, og blomstene er bare der for at de er fine. Jeg er enkel sånn. Så lenge jeg syns det er fint, så er det greit. Og jeg vil ha maaaange. Maaaaaange!

nju2

dreaogugle1

magetattis

Hvordan er det å jobbe som journalist? Jeg digger det! Det passer meg utmerket. Jeg har en super arbeidsplass som jeg trives veldig, veldig godt på, og jeg elsker variasjonen i arbeidsdagene. Og jeg får snakke med masse mennesker, men også sitte foran dataen og bare skrive. Jeg er så heldig at jeg har mest ansvar for å skrive portrettintervjuer og slikt og, og det er noe av det jeg liker best å gjøre av alt, faktisk. Loves it!

Er du singel? Nei, jeg er ikke singel. 

Er du fornøyd med tilværelsen? Både ja og nei. Det kommer litt an på når du spør. 

Del

6 Kommentarer

 1. Bjørg
  mai 3, 2013 / 18:10

  Ja, hva mener du egentlig om «Vågå-saken» (altså Øygard)?

  • mai 3, 2013 / 19:19

   Jo, det kan jeg fortelle deg! Jeg syns det er helt sinnsvakt at han i det hele tatt vurderte å anke saken, og jeg fatter ikke hvordan han klarer å få seg til å si det han sier. Det er så ille å høre på at en voksen mann kommer med sånne helt sinnsyke bløffer. Og jeg fatter ikke kona, som sier hun tror på driten. Jeg blir forbanna. Hadde han bare tatt dommen sin og holdt kjeft så skulle jeg hatt et miligram respekt for fyren. Nå er han langt på minussida.

   • Bjørg
    mai 5, 2013 / 14:49

    TAKK!
    Jeg har sagt det mange ganger:
    Han må være den dummeste mannen i universet. Han anket en svært opplagt sak, og dermed finner de fram enda flere sleske, slibrige og seksualiserte sms’er og skype-meldinger han har sendt til den unge jenta. Kan ikke tenke meg at dommen blir mildere etter dette…
    At en del fremdeles støtter ham, og tror på ham, og heller prøve å trampe jentungen ned i driten, er for meg ufattelig!!! Uansett foranledning til dette «forholdet» er det HAN som er voksen (burde ha vært), og skulle ha oppført seg deretter!

 2. mai 6, 2013 / 09:23

  Synes det er fint du svarer om Vilja jeg – tror det er en litt annen løsning enn det store flertallet velger, og da må man jo vise at dette også er mulig. (:

 3. Stine
  mai 7, 2013 / 18:45

  Oi, her var det litt av hvert som var forandret! Jeg leste bloggen din fast før du fødte Vilja og når du var i et forhold bla bla. Må si noe sjokkerer meg, men du er jo enda like flott og «kjapp» i det du skriver :)

  • mai 8, 2013 / 14:27

   Hva sjokkerer deg? :) Og takk – både for kommentar og kompliment! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.