Fiona P

fionap2fionap3fionap1 fuinao4

Fiona P // www.fionap.com

Nå er det ikke ofte jeg verken poster andres bilder på bloggen min eller forteller om hvilke fotografer jeg beundrer og ser opp til. Jeg liker liksom ikke å poste andres bilder på bloggen min. At min blogg skal se fin ut på grunn av andres bilder, det føles bare… Du tror kanskje jeg skal si «feil mot den som har tatt bildene», men det er ikke det jeg mener. Det føles bare som et nederlag. At jeg ikke har tatt så bra bilder. At jeg ikke har klart å skape noe så fantastisk. Så derfor har jeg latt være. Men denne gangen klarer jeg bare ikke. Nå skal dere få se bilder av en av mine yndlingsfotografer.Fiona P tar nakenbilder av seg selv rundt omkring i hele verden. Det høres veldig merkelig ut, men fytti katta så flink den dama er til å ta bilder. Og fytti katta (en gang til) for en fin kropp hun har. Ta en titt på hjemmesiden hennes. Det bugner over av kunstverk der inne. Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. april 18, 2013 / 16:57

  Wow, de bildene var faktisk stunning! Til forskjell fra deg synes jeg det er kjempeviktig å dele andres kunstverk, tekster, bilder eller hva det måtte være. Det er så utrolig viktig at vi løfter hverandre opp og skryter av hverandre, altfor lite av det synes jeg :)

 2. april 18, 2013 / 16:59

  Charotte K: klart det er viktig. Og klart det er fint å skryte av hverandre. Og nei, vi er ikke flinke til det. Vi er altfor sjalu til å gjøre det. Og jeg innrømmer det glatt; noen er så flinke at jeg blir sint.

 3. cecilie
  april 19, 2013 / 01:30

  nå har jeg tittet gjennom alle bildene hennes, og den dama har talent, altså! og deeeen kroppen, jaiks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.