Vinrød converse

newshoes

Siden jeg kan huske, har jeg hatt converse. Mange par. I fjor døde både mine lyseblå og de rosa, så da måtte jeg gå til innkjøp av et nytt par nå før våren plutselig er her. (Dog, våren er aldri bare plutselig her, men det gir meg i alle fall en god unnskyldning til å kjøpe et par sko.) Og i år ville jeg gå for en ny farge. Vinrød. Vinrød er en fin farge, faktisk. «Men de kan du ikke ha til alle klærne dine, da. De kan ikke matches med alt.» Nei, det vet jeg. Hadde jeg ønska meg sko som matcher alt, så hadde jeg da vel for guds skyld kjøpt et par svarte eller hvite tøysko til hundreogførtini kroner på H&M istedet. Og ikke et par til syvhundre. Så det gjorde jeg og. Kjøpte hvite og sorte tøysko fra H&M altså. Og jeg mener det. Når man kjøper seg et par converse, så kjøper man da ikke et kjedelig par som passer til alt, vel. Det gjør i alle fall ikke jeg. Farge it is. <3 Hjertehjerte.

Det er tirsdag. Jeg har som regel kveldsvakt på tirsdager, så derfor sitter jeg hjemme fremdeles. Begynner egentlig ikke før halv tre, men jeg har en avtale ti over tolv. Så da begynner dagen da istedet. Låner bilen til mamma, siden jeg ikke har fått kjøpt meg ny bil enda. Buhu. Savner å ha bil. Jeg vet jeg bare hadde bilen i noen få måneder, men avhengig ble jeg allikevel. Ohwell. Har funnet et par biler jeg gjerne vil ha, så det ordner seg nok etterhvert skal du se. It always do. Hilsen pessimisten i et optimistisk øyeblikk.

Del

3 Kommentarer

  1. mars 12, 2013 / 11:12

    Suuperfint bilde, og lykke til med bilen :)

  2. mars 13, 2013 / 06:56

    Snygga, love converse!

  3. mars 13, 2013 / 20:22

    Jag tycker du gjorde ett bra val. Vinröd är min favoritfärg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.