Pstereofestivalen 2012.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det var Team Me og Kaizers på Pstereo det gitt. Etter min mening to fantastiske konserter. Jeg skulle egentlig ha skrevet mye mer her, men jeg bestemte meg for å være litt… sparsom. Tekstinnlegg kan komme for seg selv. Her har dere jo tross alt fått mange bilder å se på. Luksus. Konserter digg og Team Me er digg og Kaizers er digg og jeg vil på konsert. Helst nå.

Del

3 Kommentarer

 1. Elin
  desember 20, 2012 / 09:35

  ÅÅ, det var sinnsykt fine konsertbilder! Kaizers konserter er det beste!

 2. januar 11, 2013 / 19:50

  Vakre konsertbilder. Sinnsykt bra!

 3. januar 15, 2013 / 23:00

  Bildene er rå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.