Kjærleik og jenta med cameltoe.

Hvor vanskelig kan det egentlig være? Hvor jævla vanskelig kan det være å finne seg en kjæreste? Ikke at jeg stresser med det altså. Ikke at jeg er på leting. Overhodet. Men det er ikke poenget. Poenget slo meg i dag, da jeg så ei jente med så markert cameltoe at jeg ikke klarte å la være å stirre, gå ut av bussen og løpe bort til kjæresten sin som venta på busstoppen med omfavnelsen og kyssene klar. Jeg så på dem, og kunne ikke la være å tenke at han var overraskende kjekk til å godta at dama hans viste seg i full offentlighet med en bukse som helt klart ikke var skapt for henne. Forhåpentligvis hadde hun ikke på seg buksa der da de møttes, for om det så er tilfelle; hvordan i alle verden klarte hun å overtale ham til å bli sammen med henne? Hvordan fikk hun seg kjæreste, og hvorfor har det seg sånn at jeg ikke har…?

Anyways. Cameltoe-jenta var egentlig ikke det jeg ville skrive om i dag. Tro meg, det er nok å ha sett henne, om jeg ikke skal dedikere et helt blogginnlegg (det første på en hel evighet til og med) til henne og henne alene også. I dag står kjærleiken i fokus. Jeg er jo midt i bryllupssesongen, og hver helg fotograferer jeg lykkelige par som gifter seg og lover evig troskap i gode og onde dager, og jeg kan ikke la være å tenke; hvordan treffer folk hverandre? Hvordan finner folk som passer sammen hverandre? Og ikke minst; hvordan treffer de hverandre på rett tidspunkt? Er folk for lite kresne og tar til takke med det de finner, eller er det jeg som setter for store krav til hvor mye som skal klaffe? Burde man hatt en sånn tabell hvor man regner ut matchprosent, og tja… La oss si 90% match er godt nok? Eller skal man bare vente uten å tenke og plutselig så står det svart på hvitt på facebook at man er i et forhold, og man smiler og ler av dustete ting og kliner på bussen?

Tilfeldigheter. Det er i grunn ganske så gøy hvor rart det er med tilfeldigheter. Tilfeldigheter og timing. Valg man tar som kan vise seg å være life changing uten at man vet det før i ettertid, bare på grunn av tilfeldigheter. Tabber som kan vise seg å bli det viktigste man har gjort. Det er merkelig. Det er rart (og antagelig veldig waste) å tenke på hvordan ting hadde blitt om man hadde valgt motsatt. Crazyness. Men før jeg blir for filosofisk her nå; hejdå. Jeg skal snart gå av toget skjønner du. Jeg er på vei tilbake til Toten for å komme i gang med andre og siste uke av Operasjon Førerkort. For ja, nå har jeg forhåpentligvis snart blitt voksen og har førerkortet i lomma. Toten; jeg er klar for andre og siste uke med bilkjøring. Let´s go!

 

Del

11 Kommentarer

 1. august 5, 2012 / 22:10

  er jo sannsynlig at den buksen bare var litt uheldig for henne og at hun ikke alltid går slik :P

 2. august 5, 2012 / 22:41

  Jeg tror ikke på at det finnes én mann som er den rette, jeg tror det finnes flere og derfor treffer folk hverandre så «lett», fordi det finnes mange potensielle gode match. Og i følge forskningen så møter de fleste hverandre i nærmiljøet, på jobben eller i studentlivt. Med andre ord, så finnes drømmemannen i ganske umiddelbar nærhet, og da trenger man kanskje bare litt flaks og litt timing for å bli forelsket :)

 3. Minna
  august 6, 2012 / 10:09

  Er kanskje ikke så rart at du ikke får deg kjæreste når du faktisk er så overflatisk at du ser kun på utseende og hvordan man kler seg. Skal vel ikke ha noe å si om jenta hadde en lite kledelig bukse eller var uheldig med noe annet med kroppen.. Det er det som er innen for klærne som betyr noe. Ikke utseende. Personligheten er det som betyr noe!!

 4. Drea
  august 6, 2012 / 16:20

  Minna: oh lord. Give me a break. Ikke ta alt så seriøst. :)

 5. pj
  august 6, 2012 / 21:33

  Du treffer vel noen før eller siden Drea :)

 6. Malene
  august 10, 2012 / 12:22

  «overaskende kjekk til å godta at hun hadde cameltoe».. eller noe sånt.
  Hm.. er glad det finnes gutter som ikke bryr seg så mye om utseende :)

  Tror mest på tilfeldige møter, men det er visst mange som treffes på nettet «nå for tiden».. lyst å prøve det kanskje?

 7. Drea
  august 12, 2012 / 01:15

  Malene: 1: ikke ta alt jeg skriver like seriøst som talen til Jens Stoltenberg da. Og 2: jeg er ikke på leting. Så no worries. :b

 8. Malene
  august 12, 2012 / 23:02

  Tar ikke alt for seriøst, men uansett mening mener jeg fortsatt at jeg er glad ikke alle folk
  er så opptatt av utseende, uavhengig av hva du skrev.
  Jeg ser virkelig poenget i det du skriver, og skjønner hva du tenker. Har tenkt det samme selv før, men synes det er kjedelig at vi skal tenke slik, og håper ikke alle tenker som meg alltid… Det hadde gjort ting mye enklere, ikke sant?
  Og ikke ta det med nett-dating så seriøst ;)

 9. Drea
  august 12, 2012 / 23:10

  Jeg er i grunn litt uenig om utseendet. Klart det er viktig. Klart det BØR være det også. Men at det er et spesifikt utseende som skal være sånn og sånn for å være «pent» er jeg uenig i. Det går ikke på det. :)

 10. Sara
  mars 4, 2014 / 20:38

  du er kjempe kjedelig :) ønsker deg lykke til videre, du finner sikkert noen som godtar deg, men ro deg ned! Gutten likte sikkert henne med cameltoe

  • Drea
   mars 4, 2014 / 20:52

   Det var aldri ment helt seriøst, det innlegget her. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.