Pokercruise, del 2.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her kommer noen bilder til fra cruiset, bare for å friste dere til å ville være med neste år! For ja, det blir cruise da også, nemlig. For å ikke snakke om NM. Jeg gleder meg ekstremt til NM allerede, jeg! Alle som ikke har vært med på et pokerarrangement før, bør virkelig begynne å spare allerede nå. Det er så verdt det! Alle som ikke blir med går virkelig glipp av noe helt fantastisk. Det er ikke bare pokeren, selv om den er gøy i seg selv. Det er alt rundt. Folkene. Samholdet. Historiene. Moroa. Man trenger ikke være så spesielt pokerinteressert i utgangspunktet heller. Man blir smitta, og man har det så gøy at å ikke bli med neste år ikke lenger blir et alternativ. Jeg lover. Ta dessuten en tur innom Donkr-forumet og bla litt også. Mye interessant å finne der. Så… Vurder NM til neste år du også. Jeg mener det!

Del

1 Comment

  1. Rolf Woods
    mai 20, 2012 / 14:08

    Hei Drea. Var sinnsykt gøy pokercruiset, og du tar som alltid bare bra bilder. Keep it up.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.