Twins.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag møtte jeg brosjan ned i byen. Vi bowla, spiste is ute i vintersola (for den som så mye som nevner «vår» når det er minusgrader… Den… Har ikke helt peiling), og drakk kakao inne for å få varmen i oss igjen. Man vet forresten at man er tvillinger når man får akkurat samme poengsum i bowling. Typisk. Vi er litt sånn. For det første fikk vi samme fag på muntlig eksamen også (selv om vi ikke gikk i samme klasse), og tror du ikke vi trakk akkurat samme oppgave også? Spesielt. What are the odds? Kunne sikkert nevnt mange andre eksempler også, men jeg gidder ikke. viktig er det ikke. Ikke  spesielt heller i grunn. Men uansett; det har vært en kjempefin lørdag, og nå skal jeg slappe av under pleddet i sofaen, se litt tv-serier, drikke litt te og bare ta det kuli før det blir jobb ikveld igjen. Hugs.

 

Del

3 Kommentarer

  1. mars 3, 2012 / 23:21

    Litt av en bror! Daaaamn!

  2. mars 3, 2012 / 23:58

    det er vel ingen som mener det er vår i trondheim nå? :o det er jo iskaldt og altfor mye snø der! men hørtes ut som en koselig dag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.