More El Caco.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her kommer litt fler bilder fra lørdag. Og det blir enda fler også, for jeg har jo ikke begynt med de fra Instorekonserten de spilte på Swag på Merkur tidligere på dagen enda, og heller ikke bildene fra resten av kvelden. Og heller ikke de av de to knallbra oppvarmingsbandene! Så. Ja. Det blir litt bilder. Sånn er det bare! Dere får rope ut om dere blir leie av bildene mine. Ikke at jeg kommer til å gjøre noe med det om dere blir det altså, verken slutte å poste bilder, grine eller smiske for å få dere til å forandre mening, men det er selvfølgelig lov til å si fra allikevel. Ytringsfrihet og alt det der. Viktig å være politisk korrekt vet du, selv om jeg sånn helt egentlig driter i hva som kommer ut av det.

Anyways! Jeg har vel nevnt det før, men herregud så gøy det er å være på konsert. Jeg er virkelig et konsertmenneske. Festivalsommeren er ikke langt unna nå. I mens kan du godt fortelle om din beste konsertopplevelse om du vil. Shoot!

Del

6 Kommentarer

 1. februar 28, 2012 / 01:44

  Min beste konsert opplevelse må være på Hove2009, hvor The Killers spillte. Himmelen var knallmørk, stjernene lyste opp, det regnet behagelig og alle levde i idyllen når de sang «smile like you mean it»!

  Ellers skal jeg på Chris Cornell, Roskilde og Favorittbandet til meg og kjæreste, Pearl Jam, noe jeg gleder meg helt enormt til. Håper virkelig de spiller Just Breathe for da kommer tårene mine til å sprute, det er den fineste sangen i verden.

 2. februar 28, 2012 / 06:14

  Du er superflink! Men skulle gjerne sett de litt mer i farger?

 3. Drea
  februar 28, 2012 / 07:50

  Ikke alltid jeg føler meg så fargerik! ;)

 4. februar 29, 2012 / 13:24

  Elsker bildene! Har sagt det før, og sier det igjen, konsertbildene dine er awesomest!

  Min beste konsert-opplevelse.. Hmm.. Hadde jo en veldig god opplevelse i sommer på Alan Jackson konsert i Skien, men den konserten som topper alle konserter jeg har vært på, må bli Metallica konsert i København. Det var fantastisk og noe jeg ALDRI vil glemme. Er helt blodfan av Metallica da, så det er kanskje ikke så rart.. ;)

 5. februar 29, 2012 / 17:33

  Åh, blir aldri lei av bildene dine jeg! Du er så flink! Jeg elsker at du får frem stemningen i publikum! Flinke flinke Drea!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.