El Caco.

Photobucket
I kveld tok jeg bilder av El Caco, og her er et fra konserten. Det er det eneste jeg har orket å se på til nå. Klokka er jo faktisk kvart på fire, og jeg kom hjem for en times tid siden. Men det er noe med det. Jeg klarer aldri å legge meg før jeg har redigert ett bilde. Det er fysisk umulig. Jeg får jo ikke sove. Så. Her er altså ett eneste bilde. Det første jeg så i Bridge (bildevisningsprogram), omtrent. More to come!

Jeg har dessuten to rare/morsomme/creepy historier å fortelle, men det tar for lang tid nå. Det får bli i morgen! Det er… Weird. Og litt skummelt. Og nei, det har ikke med El Caco å gjøre altså. Kunne jo nesten se sånn ut. Men ja, det er litt ekkelt. Åh, jeg er god på cliffhangers! Enormt. Dere dør sikkert av nysgjerrighet. Jaja. Natta!

Del

1 Comment

  1. februar 26, 2012 / 14:12

    Åhh, heldig.

    Har elsket dem i mange år, og de kommer der jeg kommer fra :D Gleder meg til å få sett dem live!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.