Kaizers Orchestra.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mer her og her.

Nå har jeg fått summa meg litt etter tre helt fantastiske Kaizerskonserter. For en stemning, dere! Jeg har ikke ord. Jeg har jo alltid ord, men det er overhodet ikke mulig å forklare følelsen man får av å stå helt fremst på Kaizerskonsert. Av å brøle med uten å tenke på hvor stygt man «synger». Av å klappe, hoppe og danse i takt. Av å være en del av et svært Kaizersfellesskap hvor alle plutselig kjenner alle. Av å miste stemmen halvveis uti konserten for at man synger med alt man har av stemmekraft – på alle låtene. Det er helt fantastisk, og vissheten om at jeg skal på konsert igjen i april og i sommer gjør meg ordentlig, ordentlig glad. Takk, Kaizers – for at dere lager jævla bra musikk, og for at dere gir oss fantastiske konserter. Gang på gang på gang.

Del

8 Kommentarer

 1. februar 20, 2012 / 09:38

  Snygga bilder !!

 2. februar 20, 2012 / 12:40

  Jeg er dritmisunnelig! Mine bilder ble skikkelig, skikkelig dårlige, og jeg kan ikke skylde på utstyret denne gangen (og tydeligvis ikke lyset heller når jeg ser dine nå). Dritflink, det skal du ha!

 3. februar 20, 2012 / 20:18

  Ja, også gjør det ikke noe at vokalisten er så kjekk som det han er ! :)

 4. februar 21, 2012 / 00:04

  Jada. Dette kan du! Sykt bra :-D Du må jo sitte inne med en helt underbar følelse i sjelen etter å ha produsert så mange fine foto fra konserten. Godt jobbet!

 5. februar 21, 2012 / 21:09

  FANTASTISK KONSERT! Og du er som vanlig en fantastisk fotograf!! :D Følelsen av å være tilstede på Kaizrs konserter er virkelig fantastiske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.