Drea og Karianne – PhotoBooth Special!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her er tre PhotoBooth-bilder fra i går. Jeg var hos Karianne og Sivert på litt pilsing, før vi stakk på Trondheim Calling. Der tok jeg litt bilder, og de kommer helt sikkert her etterhvert. Så ble det litt farting rundt omkring med Jeanette, og rett før vi skulle ta hver vår nattbuss hjem så stod det en gjeng og pekte på oss. Vi gikk bort og spurte hva det var, og… det husker jeg ikke om vi fikk noe svar på. Vi kom i alle fall i prat med dem, og plutselig var vi på nach på Heimdal. Rett borti gata her, faktisk! Det passet bra, for da var det bare å gå hjem når vi fant det for godt. Som ble etter en god del runder med Buzz (og vodka og pepsi max). Yez. Det var gårdagen, det. Finfin kveld! Like always!

Del

3 Kommentarer

 1. januar 29, 2012 / 18:23

  Fine jenter, og bra dere koste dere, praktisk med nach rett borti gata ;)

 2. Jeanette
  januar 29, 2012 / 22:22

  Buzz var jo kjempegøy! Må kjøpe oss det Drea!

 3. Drea
  januar 29, 2012 / 22:53

  Jeanette: JA! :D Det må viiii!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.