Kråkereir.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mamma kalte alltid håret mitt for «kråkereir». Her prøver jeg å leve opp til det!

Håret mitt har blitt bittelitt mer oransje (noe som selvfølgelig vises mye bedre med bltiz) og jeg inviterer dere til å se langt oppi neseborene mine. Herlich. Det er fredagskveld, og jeg sitter hjemme i sofaen og slapper av. Skal jobbe litt i løpet av kvelden, men skal først og fremst slappe av. Nettpoker, te og Idol og Senkveld og sånne typiske fredagsting som lar de aller fleste hjerneceller få hvile. Kanskje ikke pokeren akkurat, men… Hey. Jeg må jo varme opp til onsdag. Da fyker jeg nemlig til Praha på ei pokerturnering. Det er kult, det. Håper jeg får til noe. Gøy blir det nok uansett, og jeg gleder meg til langhelg vekk fra hjem. En miniferie. Før juleferie. Luksus! Ja, men jeg syns faktisk jeg fortjener det. Litt ekstra ferie altså. O´glede!

Del

6 Kommentarer

 1. desember 2, 2011 / 23:59

  Kult med pokerturnering! Gubben spiller poker, veldig mye poker, han sitter faktisk i akkurat dette øyeblikk og spiller, hehe :P

 2. Drea
  desember 3, 2011 / 00:11

  Fotograf Benedikte: jeg også! ;)

 3. desember 3, 2011 / 01:22

  Jeg sitter også og spiller poker:-D Så gøy med tur til Praha!!! Hurra:-D

 4. desember 4, 2011 / 16:48

  Praha er nydelig ;-D Kos deg!

 5. desember 4, 2011 / 20:09

  Hurra for avslapping, og for hår ;)

 6. januar 6, 2012 / 18:01

  Ja, hvordan gikk pokerturneringen? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.