Retusj.

Photobucket

Sofie igjen. Macen er så treig å jobbe med mange bilder på, så jeg bestemte meg for å ta en arbeidsfri helg, jeg. I alle fall frem til i morgenkveld. Så da ble det bare fiksing av dette ene bildet. Og ja, jeg har brukt noen timer på det, for å si det sånn. Og det verste er at jeg liker hudretusj. Jeg liker pirking og konsentrert titting på hver eneste piksel. Jeg liker det så godt at jeg skulle ønske jeg var en maskin som ikke trengte de usle fem-seks timene med søvn jeg tillater meg selv hver natt, og heller kunne sitte oppe hele natta foran macen. nerd er jeg. mye liker jeg fotografering. mye ønsker jeg å bli dritgod. Jeg er som en overivrig miniputtspiller på fotballbanen. Jeg løper rundt omkring over hele banen, og sparker ballen så hardt jeg bare klarer, uten å egentlig se hvor jeg sparker den henn. Jeg bare vet at jeg skal sparke den ballen, liksom. Oh yes, extra points for den veldig fine metaforen. Jeg er så dyp av meg, altså. Og det var vel hintet til at jeg bør legge meg. Nå. Natta!

Photobucket

Work in progress!

Del

8 Kommentarer

 1. oktober 23, 2011 / 01:05

  Fantastisk bilde da! Alltid gøy med retusj når bildet er så bra i utgangspunktet :) Får jeg spørre hva slags lys du har brukt her? Regner med det er en blits, men blir ikke helt klok på det i hodet mitt. Nydelig lys i alle fall :)

 2. oktober 23, 2011 / 19:45

  Utrolig kult bilde :-)

 3. oktober 23, 2011 / 21:12

  Fantastisk bilde!

 4. oktober 24, 2011 / 16:20

  hun er så vakker

 5. november 2, 2011 / 14:47

  Jeg føler meg litt som deg, jeg skulle ønske jeg ble enda flinkere til å ta bilder og at jeg kunne hatt det som jobb å trengt minimalt med søvn. Hvordan versjon av p.s har du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.