A concert is a live performance (typically of music) before an audience.

PhotobucketPhotobucketAmish 82.

PhotobucketLissie.

Photobucket

Et band jeg ikke vet hva heter på Pstereo.

Photobucket22 på Pstereo.


To bilder av Amish 82 da de spilte på Pstereofesten på Byscenen for en stund siden, ett av Lissie på Pstereo, ett av et band jeg ikke vet hva heter på Pstereo og til slutt ett av 22 på Pstereo. er jeg klar til å ta flybussen til Værnes, så fyker jeg til Oslo – igjen! Dette blir nok den siste turen denne måneden i alle fall, haha. I dag skal jeg ta bilder av fine Sofsen, og ikveld blir det fotoutstilling og fest! Ja, på en onsdag. Jeg tar jo helt av her! Så flyr jeg hjem imorra og drar rett på skolen, før jeg henter Vilja i barnehagen. Ny Viljauke, finally! Savner henne ekstremt. Gleder meg til å tulle, tøyse og leke litt igjen. Også er det jo plutselig helg igjen også. Viljahelg. Det. Blir. Godt. Ciao!

Del

4 Kommentarer

 1. oktober 19, 2011 / 13:56

  Det er så herligt å stå så langt fremme på konserter når en skal ta bilder! Jeg var det EN gang, men da hadde jeg et veldig dårlig kamera, så alle bildene ble såklart utrolig kornete :(

 2. oktober 19, 2011 / 14:41

  Flink du er med konsertbilder altså :)

 3. oktober 19, 2011 / 16:27

  Kjempefine bilder :)
  Nesten så jeg tror jeg er på konsert selv :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.