Under pressure.

PhotobucketPhotobucket
La barn være barn. 

Del

10 Kommentarer

 1. oktober 4, 2011 / 18:08

  Det er så trist å se hvordan de nesten er slik at en skal ha på sminke hver dag fra 5-6 klasse! Små unger skal ikke måtte tenke på slik, og foreldre bør ikke støtte oppunder det, slik alt for mange gjør, fordi de syns det er ‘søtt’…

 2. Drea
  oktober 4, 2011 / 18:11

  Helene: så enig! Jeg ser yngre og yngre jenter sminke seg, og jeg syns det er dritfælt. Det blir bare verre og verre! Ser ut til at voksne glemmer at barn faktisk er barn, og er mer og mer med på å skape både skyhøye forventninger og gruppepress. Hjeeeelp!

 3. oktober 4, 2011 / 18:43

  Jeg ser på småsøstrene mine og husker hvor mye jeg og lillebror gjorde da vi var på deres alder. Jeg synes det er trist at de ikke er ute og leker, men heller sitter inne på facebook. De blir ikke tvunget til å gå ut istede for å sitte inne når det er fint vær. De blir ikke bedt om å bruke fantasien og finne på noe. Det er greit nok at tidene forandrer seg. Men jeg har to småssøstre som har ett helt utrolig uteområde hos pappa, men som heller sitter inne på pc eller forran tv. Mye av fantasien forsvinner med sosiale medier og tv serier, det er også utrolig synd.

 4. oktober 4, 2011 / 22:05

  Vilja er så søt!

 5. oktober 4, 2011 / 22:56

  Jeg synes disse «situasjonsbildene» dine av Vilja er utrolig vakre. Gjør seg skikkelig godt i s/h. Tror jeg må plage mine egne barn litt oftere. Du inspirerer…

 6. Kristin
  oktober 4, 2011 / 23:19

  Sykt bra innlegg og nydelige bilder! LOVE IT!!

 7. oktober 5, 2011 / 15:32

  må bare si at i går, på Greys, så lignet hun ene skuespilleren noe syyykt på deg! fikk faktisk helt sjokk :p det var hun som var på det rommet med callie, mark og hu andre (kjæresten til callie) :p

 8. oktober 5, 2011 / 17:21

  Så nydelige bilder :)

 9. oktober 9, 2011 / 22:21

  Enig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.