Susanna.

Photobucket

Modell: Susanna Grønbæk

Hår & Make-Up: Monica Damli Arntzen

Stylist og fotograf: moi!

Blir egentlig bare masse bilder på bloggen for tiden, og her kommer et av Susanna fra i går. Hadde en litt Clockwork Orange-inspirert shoot, og det var selvfølgelig knallgøy. Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal få til fler slike planlagte shooter fremover – med moodboard og hele pakka. Det er jo så gøy! Anyways. Sitter på skolen nå, og så fyker jeg rett på Fame etterpå. Mye jobbing fremdeles med andre ord, så nå har jeg begynt å lengte litt etter en ordentlig ferie. Jeg har jo ikke hatt ferie på… hvem vet hvor lenge. Kanskje jeg skal satse på en liten høstferie etterhvert. En liten en, bare… Jaja, vi får se. Nå skal jeg følge med litt i timen igjen, kan vel være lurt det også. Det snakkes om jesus. Ciao! 

Del

7 Kommentarer

 1. september 19, 2011 / 15:31

  Skikkelig kult bilde!! elsker kontrastene og makeup var fantastisk! (og så nyydelig modell!!)

 2. september 19, 2011 / 15:47

  Veldig kult bilde:)

 3. september 20, 2011 / 07:34

  Veldig morsomt når man har slike «komplette» shoots. Ser du har taket på Fashion photography :)Liker veldig godt poseringen. «Tomboy»-holdningen gir en slags kontrast til den feminine sminkeleggingen.

 4. september 20, 2011 / 13:03

  Stilig bilde! Liker skikkelig godt stylingen :D

 5. september 22, 2011 / 22:42

  Liker hvitt på hvitt, godt arbeid!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.