CC Cowboys @Byscenen, 16.09.11.

PhotobucketPhotobucket
I kveld var jeg på Byscenen og tok litt bilder av CC Cowboys, og disse to rakk jeg å redigere før alle bildene var overført og jeg kunne sette kameraet på lading. Jeg har en fotografering igjen i morgen, så da er det greit med fullt batteri. Det kommer fler bilder av CC Cowboys etterhvert også altså, men nå er jeg pent nødt til å finne senga (jeg håper og tror at den står der den stod i går), for i morgen skal jeg først på Fame fra halv ni til fire, og deretter har jeg egen fotografering. Det blir gøy! Natta.

Del

3 Kommentarer

 1. september 17, 2011 / 02:47

  Ååå, jeg syntes «Tigergutt» var så bra!
  Er det slik at du jobber på fame, men også har eget studio på Dora? Hva skjedde med det i Ila ? Greit å vite hvor du er når du er en av to fotografer jeg kunne tenke meg å bruke senere :)

 2. Drea
  september 17, 2011 / 07:13

  Christine: jeg jobber freelance på Fame, og leier studio på Dora ja! :) Ila ble liksom aldri helt ferdig, syns jeg. Det var endel styr og greier, så det var bedre å leie et sted hvor jeg slipper like mye ansvar, og hvor alt er klart til å fotografere. :D

 3. september 17, 2011 / 11:43

  Kjempefine bilder, elsker det øverste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.