Vente på bussen og vente PÅ bussen.

Photobucket

Det fine med buss er at alle er så oppslukte av se på alle andre medpassasjerer og deres rare uvaner at de glemmer å tenke på at de faktisk også kan se dem tilbake. Ganske så paradoksalt i grunn; man er så opptatt av å le av rare greier alle andre gjør at man glemmer å tenke på hva man selv gjør. Plutselig kan man se en kjekkas med fingeren i nesa, ei halvgammel dame sovende med åpen, siklende munn eller høre noen som plutselig legger ut om svært private ting høylydt i telefonen. Så blir man så opptatt av dette at man kanskje sitter der med fingeren i nesa selv, liksom. Eller som jeg mistenker at jeg gjør; ser sint ut. Kanskje noen ler av mitt sinte fjes i skjul, uten at jeg vet det, samtidig som jeg ler høylydt innvendig av fyren som piller nese og som hvert tredje sekund titter på fingeren for å sjekke fangsten. Om du skjønner hva jeg mener.

Men, jeg er jo ikke sint, selv om det ser sånn ut. Jeg er bare på pause. Bussen er et av få steder hvor jeg klarer å legge vekk alt stress. Jeg tenker ikke på hva jeg bør og må gjøre, for hva får jeg vel gjort derfra uansett? Ikke oppvasken, ikke henge opp klær, ikke brette klær, ikke jobbe. På bussen kan man gjøre ingenting med god samvittighet. Og det fineste med alt; tiden går så sakte når man gjør ingenting. En halvtime på buss føles som en liten evighet, for det er jo en kjent sak at tiden omtrent stopper opp når man bare venter på noe. Vanligvis til stor frustrasjon for en utålmodig sjel som meg, men på buss til stor glede. Men hei, jeg sitter ikke på bussen nå, så derfor har jeg tusen andre ting å gjøre som trumfer blogging på nødvendighetsskalaen. Better go! Ha en fin dag, og kos deg på bussen.

Del

13 Kommentarer

 1. pingis
  september 6, 2011 / 09:56

  Hehe, jeg har det helt motsatt, jeg. Bussen er en av de få plasser der jeg blir kjempestressa og veldig obs på meg selv! Så jeg ække så glad i ta buss, gitt ;)

 2. Renate
  september 6, 2011 / 10:09

  Har sett deg på bussen et par gang, og du ser ikke blid ut ;) hehe.. Men hvem gjør det egentlig? Slår på pauseknappen jeg og, har tilgomed glemt å slå den av en gang så jeg missa hvor jeg skulle gå av ;)

 3. Drea
  september 6, 2011 / 10:47

  Renate: hahaha, jeg vet. Men jeg er ikke sur altså! :b Tihi. Jeg kjenner til det! Jeg har vært litt treig med å gå av bussen et par ganger selv også. Men du – si hei neste gang du ser meg da, så kanskje jeg smiler litt også, haha! :D

 4. september 6, 2011 / 10:54

  Du skriver så utrolig bra og jeg skjønner akkurat hva du mener og sikter til. :)

 5. Kristin
  september 6, 2011 / 12:27

  Du skriver såå bra :D Enig med deg!

 6. september 6, 2011 / 15:38

  Jeg elsker å ta bussen, synes det er veldig avslappende:) Jeg driver med lappen nå, men om jeg får bil tror jeg nok jeg kommer til å ta bussen ofte for det. He he ja folk tenker virkelig ikke over hva de gjør da de sitter på bussen, så vet hva du mener. Jeg elsker å sitte på bussen, å se på andre mennesker. jeg elsker å skrive, så finner inspirasjon i det:) Du skriver fint:)

 7. september 6, 2011 / 17:37

  Enig, bussen er så herlig! Jeg bare kobler ut og stirrer ut i løse lufta:p

 8. september 6, 2011 / 19:34

  jeg liker bilde! Og buss er deilig ja, skikkelig roe ned sted…

 9. september 6, 2011 / 21:32

  Du har jo virkelig blitt like god på å skrive som du er fotograf :)

 10. Drea
  september 6, 2011 / 23:00

  Brita Melissa: skrive kunne jeg lenge før jeg tok bilder, høhø. Har alltid vært glad i å skrive, men det dabbet liksom av etter jeg ble ferdig med vgs. Da skreiv jeg aldri lenger. Og ikke leser jeg heller, og da blir skrivinga naturligvis dårligere også.. :)

 11. september 7, 2011 / 08:38

  Haha, jeg frykter jeg er mer et deppatryne når jeg er på pause :P Jeg har ihvertfall fått en del kommentarer fra venner når jeg har fått geitastirro, som det heter her hvor jeg bor, at jeg må ikke se deppa ut :)

 12. september 7, 2011 / 17:14

  HAHAHAHA. Kjenner meg igjen. 120%

 13. september 10, 2011 / 14:01

  Ikke tenkt over det sånn før, men veldig, veldig sant!
  og må si jeg digger stilen din! Fet hatt:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.