Fadderuke!

 1. IPhotobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

Sånn kan jo en liten del av fadderuka ser ut. Faktisk så er det det eneste jeg har sett av fadderuka, så… Ja. Jeg har vært opptatt med andre fine ting. Som for eksempel Pstereo og jobb og greier. Apropos jobb – imorgentidlig stikker jeg til Oslo på en snarvisitt, og reiser hjem igjen på fredag. Reiser såpass tidlig imorgen at Vilja skal på overnattingsbesøk ikke bare ei, men to netter. Jeg er supernervøs, men det går helt sikker superflott! Det er bare litt kjipt å reise fra henne med en gang jeg starter Viljauka mi… Snufs. Jaja. Vi får kose oss resten av uka! Nå må jeg løpe til bussen for å rekke barnehagen. Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. Åse Kristine
  august 24, 2011 / 15:46

  Æ ska pass godt på a :) .. å vi ska ring å sei natta t mamma før vi legg oss :) å vips så e du her igjen=)

 2. august 24, 2011 / 15:54

  Liker bildene ;)

 3. august 24, 2011 / 16:28

  Så fine bilder:) jeg likte dem:)

 4. august 24, 2011 / 18:42

  Artige bilder :) Men studerer du da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.