Mer Pstereo 2011.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Canon 5D mark ii, Canon EF 50mm f/1.4 og Canon EF 20mm f/2.8.

Åh, for ei fantastisk helg! Jeg har hatt det så enormt gøy, og er selvfølgelig litt trist for at det er over allerede. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; tiden går så unødvendig fort når man har det gøy. Jaja, sånn er det bare. Jeg fikk dessuten treffe Lissie i går, etter en fantastisk konsert hvor jeg sang med for full hals. Utrolig jordnær, laidback og utadvendt dame, altså! Kjempehyggelig, rett og slett. Og så lager hun fantastisk musikk også. Hør bare her (Spotifylink). Men nå skal jeg ta en (velfortjent) redigeringspause, og slenge meg litt ned på sofaen. I morgen er det skole og jobbing igjen, så derfor er det greit å slappe av når man først gir seg lov til å gjøre akkurat det. Hugs.

Del

11 Kommentarer

 1. august 21, 2011 / 16:50

  Tøft! Flotte utrykk, syntes du har klart å fange kjærligheten for musikk ganske bra her.

 2. august 21, 2011 / 19:16

  Du er uforskammet flink! :)

 3. Marie
  august 21, 2011 / 21:18

  Syns vi har sett veldig lite studiobilder i det siste!
  Jeg vil se!! :-)

 4. august 21, 2011 / 21:23

  Utrolig gode bilder. Jeg får en følelse av å være tilstedte :)

 5. august 22, 2011 / 11:03

  Herregud, Drea – du er helt utrolig dyktig! ELSKER bildene! Og så sinsykt kult at du fikk møte Lissie! Hun har en rå stemme! ^^

 6. Malene
  august 22, 2011 / 12:04

  åh, du tar så flotte bilder! Jeg skulle gjerne hatt deg som fotograf til bryllupet vårt (som jeg ikke vet helt når blir enda).

  Gratulerer med dagen foresten.

 7. Hege
  august 22, 2011 / 15:50

  Du er kjempeflink!!
  Jeg fyller 50 til våren, og vurderer å få deg til å ta noen bilder av meg:-) Grattis med dagen forresten!

 8. august 23, 2011 / 15:06

  Sykt fine bilder!! OG SÅÅÅÅ HELDIG SOM FIKK MØTE LISSIE, OMG!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.