Wehey!

Photobucket

Tjohei! Jeg har vært litt fraværende i det siste (men det ser jo ikke akkurat ut til å bry noen noe særlig, heldigvis), men det er bare for at jeg plutselig har gått fra å være mamma i fulltidsjobb til studentmamma i fulltidsjobb. Så der har du forklaringen. Og jeg har meldt meg inn på Kaliber, så nå kan treningen starte på ordentlig også! For real, med litt personal trainer og hele pakka. Ja, klart jeg har blitt inspirert av BestisNora! Ble dessverre ei litt kort (men hard) treningsøkt i dag. Fikk plutselig skyer og fargeklatter foran øynene, og det er som regel et sikkert tegn på at migrene er på vei. Og jeg får bare migrene etter hard trening. Så jeg løp hjem og kastet i meg en proteinshake, og tror jammen jeg klarte å stoppe driten. Jeg har ikke fått vondt enda i alle fall… Fingers crossed!

Og, ja. Jeg skulle jo vel egentlig vært full og fin på fadderuke as we speak, men istedet stikker jeg til fineste Marte. Jeg skal overnatte der siden jeg for øyeblikket er husløs (takk, skjønne!), og skal bruke kvelden på jobb. Så kan jeg kanskje kose meg på Pstereo med god samvittighet på fredag og lørdag. Høres ut som en god plan, ikke sant? Det er i alle fall det jeg overbeviser meg selv om, så jeg slipper å innse det faktum at jeg er festbrems uten like. For en gangs skyld.

Del

9 Kommentarer

 1. Ida
  august 17, 2011 / 19:04

  Så bra! Hva studerer du? :-)

 2. august 17, 2011 / 19:14

  Flinka! :)

 3. Drea
  august 17, 2011 / 19:28

  Ida: jeg studerer førskolelærer! :D

 4. august 17, 2011 / 20:13

  Sprekt! Gi meg litt viljestyrke da!

 5. august 18, 2011 / 13:17

  Skulle spørre ha du studerer, men ser det over her! Så gøy! Liker at vi mødrene ikke er redde for å begynne å studere! :) Hipp hurra for oss!

 6. august 18, 2011 / 13:20

  Oj, så spennende! Flink du er! :-D

 7. Kine
  august 18, 2011 / 20:26

  Går du på skole eller studerer du som privattist? Isåfall hva går du igjennom? :D
  Og hvor bor du egentlig den uka du har Vilja? Har du ikke noe sted og bo den uka hun er hos Kay?:)
  Lykke til med trening ihvertfall! Flink er du!!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.