Golf.

Photobucket
Tina in action! Okei, hun bare poser. Det ser man jo på teknikken.


I går prøvde jeg golf for første gang! Vi stod bare og slo på Driving Range´en (som det så fint heter), men det var knallgøy! Selv om jeg raskt fikk lyst til å prøve golf på ordentlig. På bane. Føles litt meningsløst å bare stå å slå også. Det er litt for lite konkurranse i det, liksom. Det holder ikke for konkurransemennesker som meg! Jeg vil konkurrere. Godte meg når jeg vinner. For det skulle jeg jo ha gjort, selvfølgelig. Vunnet altså. Anyways, igår dro jeg til Frøya, så i helga blir det liv på Frøyafestivalen. Det er jo sånne ting man bare er nødt til å dra hjem for å være med på. Når det først skjer noe her ute, og alle folk samles – da vil selvfølgelig jeg også være med! Skal prøve å ta litt minglebilder, så får dere et lite inntrykk av hvordan det er å være på Frøyafestival. So long!

Del

6 Kommentarer

 1. august 5, 2011 / 14:16

  KULT bilde!! Hva har du i munnen?? Ser ut som en røyk, tjihii, men det tror jeg ikke DU har ;)

 2. Drea
  august 5, 2011 / 14:29

  Randi: hihi, det er Tina på bildet! ;)

 3. august 8, 2011 / 09:14

  Okei, hehe. Kul dame! ;)

 4. anita
  august 22, 2011 / 21:07

  Fresht bilde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.