Weekends don’t count unless you spend them doing something completely pointless.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bilder tatt med nytt objektiv! Canon 20mm f/2.8. Elsk.

Helgen i bilder. På fredag dro vi på bowling, og i går var det bursdagsfest for Stig (bilde nummer tre fra nederst). Jeg var i tvil om jeg i det hele tatt skulle bevege meg ut av huset i går, men klarte rett og slett ikke bare sitte hjemme og se på Nyhetene mer. Så vi samlet oss, gråt litt, prata litt og tok deretter litt pause fra den onde virkeligheten, og tok heller et besøk inn i den fine virkeligheten vi er vant til, med koselige folk og god vin. Det valgte vi å gjøre i går. Og det var fint.

Del

3 Kommentarer

  1. juli 24, 2011 / 18:56

    Kjekt å bare kunne la være å tenke..

  2. juli 24, 2011 / 22:46

    Skjønner godt at du trengte en pause fra all jævligheten. Har tatt noen pauser nå og da fra Nyhetskanalen i dag og i går, og i morgen reiser jeg på hyttetur noen dager. Uten TV, uten all ondskapen og alle de voldsomme skildringene fra overlevende… Bare med en god venn og en vond tanke eller to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.