Thea – konfirmantfotografering.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her kommer noen bilder av konfirmanten Thea! Kjempevakker jente som likte seg godt foran kamera, og da blir det jo ekstra gøy for oss begge. Jeg syns konfirmantene nå til dags (ja, nå høres jeg jo eldgammel ut, men da jeg plutselig oppdaget at det er SYV år siden jeg var konfirmant så… ja.) virker så mye eldre enn det jeg gjorde da jeg var fjorten-femten år. Alle konfirmantene jeg har tatt bilder av i år er jo superpene, superkjekke modeller! Jeg var en grå mus uten sminke og fashionsense what so ever. Tidene forandrer seg!

Del

22 Kommentarer

 1. juni 30, 2011 / 11:56

  Mange vakkre bilder av ei vakker jente/dame :) Flinke dere har vært!

 2. juni 30, 2011 / 12:01

  Utrolig vakre bilder! Liker godt detaljrikdommen i s/h close-up portrettet :)

  Skal muligens ta min første konfirmant-shoot selv senere i sommer. Greit å bli inspirert her inne :)

 3. juni 30, 2011 / 12:10

  Utrolig nydelig bilder! Noen gang vurdert å holde kurs/workshop for andre «lidelsesfæller»? ;)

 4. juni 30, 2011 / 12:54

  Flotte bilder Drea, å ei utrolig flott og livlig konfirmant…

 5. Siri
  juni 30, 2011 / 12:58

  Jeg kjenner meg igjen i det du sier om at du var en «grå mus» og at alle nå er «modeller.» jeg var også en grå mus, men jeg mener at det ikke nødvendigvis er bra at alle blir «penere og penere.» barndommen slutter tidligere og tidligere, da jeg gikk i 6./7-klasse på barneskolen var det bare noen få som brukte sminke, det var de som hadde kjærester og dro på «klubben.» de fleste andre kunne ikke bry seg mindre. Nå er det de som ikke sminker seg osv. som er i mindretall. Slik er det på ungdomsskolen også. Folk har blitt skikkelig «fashionistas.» Joda, jeg blir ikke kjempeglad av å se på konfirmasjonsbildet mitt, for det er ikke superpent. Men jeg synes det er greit å vite at jeg tenkte på andre ting. Men: jeg mener ikke å angripe konfirmanten på noen måte. Hun er en nydelig jente, og er heldig som får ha med seg så fine bilder resten av livet.

 6. juni 30, 2011 / 13:29

  Kjempe fin jente, og gode bilder:D

 7. juni 30, 2011 / 14:35

  Jeg tenkte akkurat det samme når jeg så bildene, slik så ikke jeg ut i konfirmasjonsalder akkurat :p Flotte bilder, ser godt at hun trivdes foran kamera :)

 8. juni 30, 2011 / 15:39

  fine bilder! liker utrolig godt det aller siste bildet! vakker modell og konfirmant :)

 9. juni 30, 2011 / 18:54

  Jeg kjenner meg så igjen i det du beskrev over her. Føler alle tenåringer nå om dagene virker så voksne av seg. Synes ikke det er så positivt jeg, ikke at det er noe galt å se bra ut, men hey, man burde holde på barndommen så lenge man kan, for når man først blir voksen er det ingen vei tilbake! :)

  Men hun var virkelig pen, likte det siste og det første bildet kjempegodt, hun minnet litt om tone damli :)Godt jobbet! Jeg elsker å følge med på bloggen din, for du tar så masse vakre bildet av mennesker.

 10. juni 30, 2011 / 19:12

  Åh, nydelige bilder!

 11. juni 30, 2011 / 21:50

  Akkurat det tenkte jeg også da jeg så bildene:)

 12. Bjørg
  juli 1, 2011 / 00:36

  Flott jente! Flotte bilder :-)

 13. Ida
  juli 1, 2011 / 09:45

  Liker bildet nederst til venstre svært godt!! Gir en herlig sommerlig og mystisk følelse :)Hva har du gjort for å få det til?

 14. juli 1, 2011 / 19:35

  For noen nydelige bilder av en nydelig jente! Du er dyktig som fanger sånne fine øyeblikk :-)

 15. juli 1, 2011 / 20:06

  WOW, elsker det nederste i farger!

 16. juli 6, 2011 / 14:29

  Älskar sista bilden på henne, den i färg. Ser verkligen ut som om hon har en hemlighet som hon är precis på väg att berätta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.