Åpningsfest for Trondheim Ta2!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Et LITE utdrag fra kvelden i går.

I går var jeg på åpningsfest for Trondheims nye (og helt klart fineste!) tattoostudio, Trondheim Ta2, som åpner i Carl Johans gate (vedsiden av Vista) 19.mai. Først og fremst; wow. Det er umulig å beskrive hvor fint det er der! Og second; det er absolutt dit man må gå om man pønsker på å skaffe seg en tatovering. Det var forøvrig en knallbra åpningsfest også. Dritbra! Mariann Thomassen, Eileen og Petter var der blant annet også. Terje Leistad Heggvik (avbildet på bilde nummer to) er mannen bak denne flotte tattoosjappa, og om du er keen på en tatovering bør du sjekke ut arbeidet hans her. Do it! Denne mannen vet hva han holder på med. Sjekk ut Facebooksiden til Trondheim Ta2 her. Jeg gleder meg veldig til jeg har en ny tattis på kroppen i alle fall! Liiiker det.

Del

8 Kommentarer

 1. Randi
  mai 15, 2011 / 16:20

  Ah! Dit skal i alle fall jeg en gang i fremtiden!
  Du sier en ny tattis på kroppen – betyr det at du allerede har en? I så fall, vil du vise den frem her?

 2. Drea
  mai 15, 2011 / 19:02

  Randi: det må du gjøre vet du! :D
  Ja, jeg har en fra før. Tok den da jeg var seksten-sytten, og det er bare en helt vanlig, simpel tribal. :) Den går fra hofta og ned, så det er kanskje ikke noe man flasher bilde av rundt omkring. :b

 3. mai 16, 2011 / 19:11

  Så kule bilder Drea! :D

 4. mai 17, 2011 / 01:09

  Skal definitivt dit og ta min neste. Håper jeg får gjort det fort før jeg blir blakk igjen slik jeg pleier etter en ukes tid.. XD

 5. mai 17, 2011 / 01:49

  Flotte bilder!! Årh, blir tattoveringssyk av å se sånne bilder :p

 6. mai 21, 2011 / 20:12

  Hohoy! Her hadde du det nok gøy!!! :) Jeg har INGEN tatoveringer og har vel egentlig ingen planer om det heller, men det er fint! :)

 7. mai 23, 2011 / 18:20

  hun med rødt hår på det nederste bildet vet jeg hvem er :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.