Kjærleik er å vilja vel.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bildene er tatt av Marte og redigert av meg.

For et par dager siden hadde jeg og Vilja middagsbesøk av fine Marte, og siden Marte også er fotograf så knabba hun kameraet mitt og knipset noen finfine bilder av meg og lillesnupp. Greit å ha sånne folk på besøk altså, så blir jeg med på noen bilder jeg også! Veldig koselig å ha bilder av seg selv og jenta si sammen uten å måtte strekke ut arma så lang den er for å få tatt et bilde som med stor sannsynlighet bommer like mye med fokusen som Lars Berger gjør på standplass.

Såsånnerdeeet. Siden jeg har jobbet i hele dag omtrent, og ikke fått brukt en av ukas viktisgte dager sammen med jenta mi, så skal jeg, Vilja og Åse Kristine på tivoli på City Syd i morgen. Tenkte jeg skulle gjøre opp for tapt kvalitetstid med litt karusellkjøring og sukkerspinn. Alltid en vinner – hos meg i alle fall. Får håpe Vilja har arvet det av meg i det minste.

Del

8 Kommentarer

 1. mai 8, 2011 / 12:32

  Kos dere på tivoli – jeg er bare ørlite misunnelig ;)

 2. mai 8, 2011 / 13:38

  Kjempefine bilder, spesielt det siste!
  Dere er så søte og fine sammen:)
  Ha en flott dag med tivoli og greier:)
  Klem fra Kristin

 3. .m
  mai 8, 2011 / 22:50

  akk og ve.. For en strålende fåttågraf =D Men med så vidunderlige modeller er det jo ingen sak =D

 4. mai 21, 2011 / 20:19

  Vi har like ens sofa ^^ ! Najs når man har en sort hund. Ha en fin lørdagskveld! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.