Bloggissues.

PhotobucketPhotobucket

One.com har major issues for tiden, så det går dessverre ikke an å kommentere på bloggen min nå. Men jeg kan jo blogge allikevel, jeg, og fortelle at jeg meldte meg inn på et treningsstudio denne uka! Club Fitness er plassen man bør dra for å trene i Trondheim. Det koster 299,- i måneden, uten innmeldingsavgift og bindingstid. Passer meg perfekt! (Om du får lyst til å joine meg; send meg en mail så kan jeg verve deg!) Dessuten er det akkurat passe størrelse på det (så man slipper å rote seg bort mellom hundrevis av tredemøller), og klokka halv åtte i gårmorrest fikk jeg faktisk hele treningssenteret for meg selv. Det passet meg veldig fint, for da kunne jeg se på de ulike apparatene og bli litt kjent med dem. Og teste frem til hvor store (les: små) vekter jeg klarer å bruke på de ulike øvelsene. På arnoldpress og sånn for eksempel. Høres ikke jeg proff ut nå, så vet ikke jeg.

I dag stod jeg derimot ikke opp for å trene klokka halv åtte. Jeg våkna klokka halv syv og vurderte det, men så tenkte jeg at jeg faktisk kunne sove lenge denne ene dagen i uka uten at det ødelegger noe som helst, så jeg snudde meg og sov litt mer. Det er godt med en søndag uten noen planer som helst i ny og ne, forutenom grilling i sol og herlig vårvær.

 

Update: NÅ går det an å kommentere igjen! Så post gjerne noen kommentarer altså. Både her og på innlegget under. Så trist at det er null kommentarer syns jeg. Snufs.

Del

9 Kommentarer

 1. mai 2, 2011 / 00:20

  Hehe, noen av oss er bedre vant med 0 kommentarer enn andre, skjønner jeg.

 2. mai 2, 2011 / 05:21

  Så bra at det endelig kommer flere treningssenter uten bindingstid i Norge! Håper du hadde en god treningsøkt. :)

 3. Drea
  mai 2, 2011 / 08:58

  Thomas Misund: hehehe! :b

  MBC: hadde en super treningsøkt vet du! :D Spørrs om den i dag blir litt verre. STØL. :b

 4. mai 2, 2011 / 20:05

  Får kommentere tror jeg :P Har one.com jeg også, men ikke hatt noen problemer :) Veldig fin på håret på det første bildet der :)

 5. mai 2, 2011 / 21:26

  Har ikke problemer med one.com jeg! Hmm, rart. Så bra at du har meldt deg inn i treningssenter :)

 6. mai 3, 2011 / 08:58

  «Små» trenings senter er «koselig» :D Særlig når dem som jobber der faktisk gidder og si «Hei» når en kommer! :)

 7. Drea
  mai 3, 2011 / 09:23

  Kristine: Club Fitness er faktisk ikke betjent, men jeg bruker å si hei til de som trener der i blant, jeg. Hehe. :D

 8. Lisa
  mai 8, 2011 / 10:33

  Hvor ligger treningssenteret? :)

 9. Drea
  mai 8, 2011 / 13:14

  Lisa: det ligger rett ved Bakke Bru! :) Til høyre i rundkjøringa om man kommer fra sentrum, rett ved Rema 1000! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.