Ukeplan.

Photobucket

Lykke Li – I follow rivers. Jeg er hekta!

Ny uke, nye ting å gjøre. Denne uka har jeg to utplasseringselever hos meg, så jeg har laget opplegg og greier. De skal være modeller for meg en dag også, hurra! I morgen skal jeg jobbe på Fame i tillegg, og til helgen blir det Oslotur. Med andre ord; det blir en innholdsrik uke. Derfor bruker jeg mandagskvelden som en ekstra søndag, og tar livet med ro i sofaen hos søstersen på Solsiden. Det funker helt greit!

Del

11 Kommentarer

 1. april 4, 2011 / 19:06

  Jeg er også helt hekta på den sangen! haha!

  Spennende at du skal ha utplasseringselever :)

 2. april 4, 2011 / 21:36

  Hørtes ut som en bra plan for uka!
  Råflotte bilder, du har på bloggen foresten! Blir virkelig inspirert.

 3. april 4, 2011 / 22:55

  Så gøy å kunne utfordre seg litt med slikt !:) Du er kjempeflink vennen!

  Ha en fin kveld og god uke! Gleder meg til å høre hvordan det går.

  KLEM

 4. april 5, 2011 / 09:59

  Hørtes ut som ei helt ok ukeplan gitt :)
  Gøy med utplasseringselever da. Rebecca er i Trondheim hun også, men på hestesenteret til Janniche Teigår. Frøkena har foresten annonsert at hun skal slutte med hest, det blir merkelig synes jeg. Ingen hest lissom, hva skal jeg bruke alle pengene mine på da mon tro???

 5. april 5, 2011 / 11:08

  Lykke Li er FLINK!

 6. april 5, 2011 / 22:56

  Utplasseringselever fra Frøya? :) Åååh, jeg vil også være utplasseringselev hos deg! Hihi.

 7. Marte
  april 6, 2011 / 01:19

  Hjelpemeg, ble ikke Vilja nettopp født? Så stor hun har blitt : D

 8. april 6, 2011 / 10:20

  Det er greit å ha ting å gjøre så man ikke kjeder seg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.