Don´t worry, be happy.

Photobucket

Jeg har – igjen – kommet meg seinere i seng enn hva som sunt er (siden jeg faktisk ikke er i senga enda, men fremdeles sitter her med macen i fanget, mener jeg), og det som såvidt kunne minne om smygende trøtthet for et par timer siden har forlengst forsvunnet utenfor rekkevidde. Snakk om å sitte igjen her med skjegget i postkassa. (Skjegget i postkassa? Hvorfor det?) Eller fingrene på tastaturet. Eller øynene på skjermen. Tre ting av samme sak kan man velge å tro. Men jeg er glad allikevel, jeg, og lever selvfølgelig like lykkelig i den fantastiske rosabobla mi som jeg alltid gjør. Skjegg i postkassa eller ei.

Del

7 Kommentarer

 1. mars 31, 2011 / 10:42

  Åhhh nydelige Vilja<3 Fantastiske bilder!

 2. mars 31, 2011 / 10:44

  Samme problemet som deg, sitter oppe alt for lenge og angrer som pesten når jeg blir vekket kl.06…
  Kjempesøte bilder Vilja, hun er så god!:)
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

 3. mars 31, 2011 / 13:54

  sv: jeg burde ikke jeg heller, men av og til har jeg noen relapser. Asos <3

 4. mars 31, 2011 / 13:56

  Oi. Forresten; nydelig bilder av Vilja. Hun har så råe ansiktsuttrykk!

 5. mars 31, 2011 / 22:36

  Helt fantastiske bilder. Når vi flytter til Trondheim til sommeren, kommer vi helt sikkert til å spørre deg om du vil ta bilder av Philip. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.