Blogganbefaling.

Photobucket

Jeg har jo alltid vært fan av å rose mennesker som fortjener det. Jeg har alltid vært fan av å rose og hjelpe hverandre fremover, istedet for å vise sjalusi gjennom hatkommentarer og det som teitere er. Derfor vil jeg i dag gjøre noe jeg ikke har gjort på evigheter. Grunnen til at jeg ikke har kommet med blogganbefalinger den siste tiden er rett og slett for at jeg ikke har vært særlig flink til å lese blogger i det siste. Jeg har bare skrevet innlegg i min egen, og holdt meg så langt unna hele bloggsamfunnet som overhodet mulig. Bortsett fra daglige besøk hos Pias blogg. Pia har en variert blogg med godsaker for de fleste. Hun skriver knallbra, og er ikke redd for å rope meningene sine høyt ut så alle og enhver kan høre dem. Og det liker vi. Hun er svært inspirerende, både når det gjelder skriving og stil. Med stil tenker jeg da på motstil. Dama kler seg rett. Hun er vakker, smart, morsom og alt det man helst bør være for å få til en interessant blogg. Ta turen innom Piahysj.com, og om du liker det du ser kan du følge bloggen hennes på Bloglovin´her. Slik jeg gjør.

Jeg har forresten tenkt til å involvere meg litt mer i bloggverdenen igjen, så om du vil at jeg skal ta en titt innom bloggen din så er det bare på slenge igjen en kommentar, så titter jeg innom. Ser jeg noe jeg liker så får du en kommentar også! Det er ikke verst. Hejdå!

Photobucket

Foto: Piahysj.com

Del

11 Kommentarer

 1. mars 28, 2011 / 11:18

  Ntåååååååå!!! Nå ble jeg veldig, veldig glad! Dette var det rett og slett ekstremt hyggelig å våkne til :) Tusen takk kjære Drea! Fine deg!
  Stor klem og stort kyss fra meg.

 2. Drea
  mars 28, 2011 / 11:44

  Pia Hysj: det er SÅ velfortjent! :)

 3. mars 28, 2011 / 15:32

  Så bra at du tipser om slike ting =D

 4. mars 28, 2011 / 17:20

  Digger Pia! Og elsker bloggen din, skjønner at det er greit å gå litt unna bloggverden noen ganger :)

 5. mars 28, 2011 / 18:10

  bare å titte innom! har jo fulgt bloggen din nesten siden oppstart, og du er virkelig et stort forbilde! :) du tar helt fantastiske bilder!!
  og pia sin var jo også bare helt nydelig :)

 6. mars 28, 2011 / 18:12

  SV: Tusen takk :D
  Joda, har en blogg jeg, selvom jeg strengt tatt kun legger ut bilder x)

 7. mars 28, 2011 / 18:13

  Blogganbefalinger liker vi! Og du er selvfølgelig velkommen til å titte innom hos meg også, men regner med du kommer til å få heftig mange kommentarer på dette innlegget fra folk som vil at Fotograf Drea skal legge igjen en kommentar hos dem, hihi ;)

 8. mars 30, 2011 / 19:02

  Hei Drea. Er innom bloggen din titt og ofte, og har fulgt deg siden Vilja var baby.
  Syns det er spennende å følge med nå som du også har startet ditt eget.
  Har også tanken i hodet, men det er en lang prosess fra idé til ferdig produkt, det vet nok du også litt om :)

  Vi snakkes!

 9. mars 31, 2011 / 19:06

  Glad jeg ramlet over bloggen din. Elsker bildene du tar!
  Kommer definitivt tilbake
  Tirill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.